Close
Written by: Nadia Golden on 25 Μαΐου, 2023

προκαταρκτικά παιχνίδια

29 Ιδέες για Προπαιχνίδια για Εκείνον

Θέλετε να τρελάνετε τον άντρα σας στο κρεβάτι; Μάθετε μερικές ιδέες από τις escorts για προκαταρκτικά παιχνίδια για αυτόν και παρακολουθήστε τον να μετατρέπεται από γαλήνιο σε τρελό μέσα σε λίγα λεπτά!

Είναι ένας κοινός μύθος ότι οι άνδρες δεν χρειάζονται προκαταρκτικά παιχνίδια. Για τους άντρες, η εξέλιξη έχει διδάξει τα σορτς τους να σκληραίνουν μόλις δουν την ευκαιρία. Είναι όμως πάντα αλήθεια; Ή, θα μπορούσε να είναι το μόνο που χρειάζεται για να μεταφέρει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, το να γνωρίζει κάποιες ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια;

Στην αρχή της σχέσης, το μόνο που χρειάζεται να δει ένας άντρας είναι μια λάμψη από το δέρμα της κοπέλας του για να ετοιμαστεί για δράση.

Αλλά όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να γίνονται μάλλον επαναλαμβανόμενα και προφανή. Όταν δεν υπάρχει πια καινοτομία, πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσετε να εστιάζετε στο μυαλό του περισσότερο από το μικρό του κεφάλι για να τον κρατάτε ενθουσιασμένο στο κρεβάτι.

Δώστε στον άνθρωπό σας κάτι επιπλέον ιδιαίτερο για να σκεφτεί, επιδοθείτε σε αυτές τις κινήσεις προκαταρκτικού παιχνιδιού για άνδρες που μπορούν να τον κάνουν να εκτιμήσει το σώμα σας και να ασκήσει ταυτόχρονα το σεξουαλικό του μυαλό.

Ποτέ μην παραμερίζετε τα προκαταρκτικά παιχνίδια αν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα ζεστά

Όσο κι αν οι άντρες συνήθως ξεφεύγουν από τα προκαταρκτικά παιχνίδια, δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορούν να δουν τη σημασία του. Με κάθε ειλικρίνεια, είναι πιθανώς πιο σημαντικό από την πραγματική διείσδυση.

Χωρίς προκαταρκτικά παιχνίδια, βασικά θα ήσασταν ένα αυτοκίνητο χωρίς κινητήρα – τίποτα για να σας ζεστάνει. Γι’ αυτό οι ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια είναι τόσο σημαντικές για αυτόν.

Το προκαταρκτικό παιχνίδι αυξάνει τη σεξουαλική ένταση, τη δημιουργεί και σας ενεργοποιεί. Έχει να κάνει λιγότερο με το σεξ και περισσότερο με τη σύνδεση και την οικειότητα. Η διείσδυση, στο τέλος της ημέρας, είναι στην πραγματικότητα μόνο ένα μικρό κλάσμα ολόκληρης της έννοιας του σεξ.

Αν λοιπόν θέλετε να διεγείρετε τον άνθρωπό σας και να τον κάνετε να ενδιαφερθεί για τα προκαταρκτικά παιχνίδια, εδώ είναι μερικές πολύ καλές κινήσεις για τους άντρες που λειτουργούν σαν γοητεία. Μπορεί να μην συνειδητοποιεί καν ότι είναι προπαιχνίδι γιατί θα διασκεδάσει τόσο πολύ!

Προκαταρκτικές ιδέες για να δοκιμάσει απόψε!

Μάθετε να τον κάνετε να εκτιμά το σώμα σας, να σας επιθυμεί και να αισθάνεται τυχερός που σας έχει με αυτές τις κινήσεις προκαταρκτικού παιχνιδιού για άνδρες.

Να είστε σέξι απρόβλεπτοι και θα σας εντυπωσιάσει. Βάλτε το καυλιά του μυαλού να δουλέψει και πάντα θα διεγείρεται από εσάς και τις βρώμικες κουβέντες σας.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια για να κάνει ακριβώς αυτό.

1. Δείτε πορνό στο κρεβάτι

Η παρακολούθηση πορνό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε και τους δύο πιο κοντά. Είναι συναρπαστικό και διεγερτικό, αρκεί και οι δύο να νιώθετε άνετα να εκτιμάτε το σώμα των άλλων ανθρώπων ο ένας μπροστά στον άλλο.

Η εστίαση εδώ δεν είναι απλώς η παρακολούθηση, αλλά η αναπαραγωγή των κινήσεων που βλέπετε στην οθόνη στο δικό σας κρεβάτι.

Μια καλή μισή ώρα παρακολούθησης πορνό και τα χέρια να τρέχουν το ένα πάνω στο άλλο μπορεί να καθυστερήσει το σεξ και να ενθουσιάσει και τους δύο.

2. Ντυθείτε για αυτόν

Ο άντρας σου μπορεί να έχει συνηθίσει να σε βλέπει γυμνή μέσα στο σπίτι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από εσάς όταν φοράτε το ελάχιστο σας. Ως προκαταρκτικά, ντυθείτε γι’ αυτόν και φορέστε ρατσιστικά εσώρουχα.

Όσο πιο σέξι φαίνεστε, τόσο περισσότερο θα ήθελε να κρατάτε τα εσώρουχά σας καθώς σας αγγίζει παντού. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια νέα ματιά για να ρέει το αίμα στην οσφύ του. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια για να φτάσει στο σημείο!

3. Πηγαίνετε για κλάμπινγκ και παίξτε μαζί του

Το προκαταρκτικό παιχνίδι δεν χρειάζεται πάντα να ξεκινά από το κρεβάτι. Μερικές φορές, ένα κλαμπ μπορεί να είναι το τέλειο σκηνικό για να σφίξει το παντελόνι του για αρκετές ώρες εν κινήσει. Όταν είσαι σε ένα κλαμπ, ο αέρας είναι σχεδόν πάντα γεμάτος με σεξ και πόθο.

Και όσο βαρετή κι αν φαίνεται η σεξουαλική σας ζωή, το να φέρνετε τον άντρα σας σε ένα γεμάτο κλαμπ με σέξι ανθρώπους παντού θα μαίνεται πάντα οι ορμόνες του. Μόλις αρχίσετε να τον παίζετε, λίγα πράγματα μπορεί να κάνει για να αποφύγει μια μανιασμένη στύση.

4. Κάντε του μασάζ

Το μασάζ είναι ένας απόλυτα αισθησιακός τρόπος για να του δώσεις ένα αίσιο τέλος στο τέλος της ημέρας. Βγάλτε τα λάδια μασάζ και τα αρωματικά κεριά σας, μιλήστε σέξι καθώς τον χαϊδεύετε και κινείτε το σώμα σας εναντίον του και το μόνο που θα θέλει να κάνει είναι να κάνει σεξ μαζί σας.

5. Αναδημιουργήστε σεξουαλικές φαντασιώσεις

Όταν γλιστρήσετε και οι δύο στο κρεβάτι, μιλήστε άτακτα με τον άντρα σας. Αυτή είναι μια από τις ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια για αυτόν που δεν περιλαμβάνει καν άγγιγμα.

Απλά καθίστε κοντά του και ψιθυρίστε για την πρώτη φορά που σας άγγιξε ή έπαιξε με το στήθος σας. Ή υπενθυμίστε του πώς νιώσατε και οι δύο όταν κάνατε για πρώτη φορά σεξ μαζί.

Η βρώμικη συζήτηση έχει μεγάλη επίδραση στη λίμπιντο ενός άνδρα. Δημιουργεί έναν σέξι κόσμο φαντασίας με απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να οδηγήσει σε μια σέξι βιασύνη ακόμα και πριν μπει μέσα σου.

6. Κάντε μπάνιο μαζί

Αν και οι δύο δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για μια φανταχτερή βραδιά στην πόλη, μπείτε στην μπανιέρα και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Μπορείτε να βγάλετε τα κεριά και να φορέσετε ένα καθαρό βαμβακερό πουκάμισο στην μπανιέρα πριν του τα αποκαλύψετε όλα.

Μην εστιάζετε αμέσως στο σεξ. Αντίθετα, απλά παίξτε ο ένας με το σώμα του άλλου. Θα είναι ο τέλειος γύρος προκαταρκτικών παιχνιδιών για να τον αναζωογονήσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

7. Δημόσια εκδήλωση

Μετά το δείπνο ή μερικές ώρες κλαμπ, αφεθείτε σε λίγο προκαταρκτικά παιχνίδια κάνοντας έξω στο αυτοκίνητο, είτε στο πάρκινγκ είτε σε ένα μοναχικό σημείο στο δρόμο για το σπίτι. Δημιουργήστε τη σεξουαλική ένταση ώστε να θέλει να γυρίσει σπίτι και να κάνει κάτι για αυτό το σκληρό στο παντελόνι του.

Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής είναι πάντα μια τεράστια στροφή για έναν άντρα.

8. Αποτυπώστε τις αναμνήσεις σας

Οι κάμερες προορίζονται για τραγικά στιγμιότυπα. Βγάλτε το τηλέφωνό σας ή χρησιμοποιήστε μια φωτογραφική μηχανή και γίνετε ενθουσιασμένοι με αυτό. Στείλτε του μια γυμνή φωτογραφία σας όταν είναι στο σπίτι του. Ή όταν είστε και οι δύο στο κρεβάτι, δώστε του μια κάμερα και ζητήστε του να βγάλει μερικές φωτογραφίες όταν είστε γυμνοί και του κάνετε κάτι βρώμικο.

Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες θα παραμένουν πάντα ασφαλείς και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, διαγράφοντας τις μετά τη διασκέδαση και τα παιχνίδια.

9. Παιχνίδι ρόλων μεταξύ σας

Το παιχνίδι ρόλων είναι η τέλεια ιδέα του προκαταρκτικού παιχνιδιού για να κρατήσετε τον άντρα σας στη διάθεση, χωρίς να εστιάσετε στο σεξ. Ντυθείτε ως ο αγαπημένος του χαρακτήρας φαντασίας και πείραξτε τον. Θα μπορούσατε ακόμη και να τον δέσετε ή απλά να τον αφήσετε να εξερευνήσει το σώμα σας χωρίς να σας γδύσει.

Το να αναδημιουργεί τις κρυφές του φαντασιώσεις είναι μια από τις πιο σέξι κινήσεις για τους άντρες.

10. Ζωντανή κάμερα web

Όσον αφορά τις ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια γι ‘αυτόν, αυτό είναι επικίνδυνο, αλλά καλά, τα σεξουαλικά υψηλά έρχονται με λίγο αλάτι μερικές φορές. Εάν το απολαμβάνετε και οι δύο, μπείτε μπροστά στην κάμερα web και συνδεθείτε σε μερικούς ιστότοπους συνομιλίας μέσω κάμερας.

Παίξτε με ασφάλεια γέρνοντας την κάμερα web αρκετά χαμηλά για να αποφύγετε να αποκαλύψετε τα πρόσωπά σας σε άλλες συνομιλίες.

Παίξτε με τον άνθρωπό σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και οι πιθανότητες είναι ότι θα έχει μια τεράστια στύση και μια καρδιά που τρέχει σε χρόνο μηδέν.

11. Σέξι μυστικά

Ντυθείτε σέξι όταν βγαίνετε έξω ή ακόμα κι αν είστε στο σπίτι με μερικούς φίλους. Αλλά μην φοράτε σουτιέν. Κάνε κάτι εξωφρενικό, ακόμα κι αν δεν μπορεί να το δει κανείς άλλος.

Και από το μπλε, πλησιάστε πιο κοντά του και ψιθύρισε του το μικρό μυστικό σου στο αυτί ότι δεν φοράς σουτιέν/εσώρουχο κάτω από τη φούστα σου. Δεν έχει σημασία αν δεν είναι προφανές σε κανέναν άλλο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο άντρας σου ξέρει το σέξι μυστικό σου.

Το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται σε λειτουργία προκαταρκτικού παιχνιδιού μόλις ακούσει το μυστικό σας.

12. Είναι όλα στο κεφάλι του

Για να ενεργοποιήσει έναν τύπο, όλα είναι στο κεφάλι του. Αν και η σωματική έλξη μπορεί να είναι σημαντική, χρειάζονται επίσης μερικά παιχνίδια μυαλού για να αποπλανήσετε τον άνθρωπό σας όταν είστε σε μια σχέση για λίγο.

Κάντε τον να νιώσει ότι αυτό που κάνετε είναι σέξι και πάντα θα διεγείρεται από εσάς. Και δεν είναι η σεξουαλική διέγερση το πρώτο βήμα σε επιτυχημένο προκαταρκτικό παιχνίδι;

13. Ξεκινήστε νωρίς

Πολλές γυναίκες ξεκινούν το προκαταρκτικό παιχνίδι όταν μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Στην πραγματικότητα, δημιουργήστε το προκαταρκτικό παιχνίδι τη στιγμή που αισθάνεστε αναμένες.

Εάν είστε στη δουλειά και έχετε μια ξαφνική σεξουαλική σκέψη για αυτόν, στείλτε του ένα άτακτο μήνυμα ή μια φωτογραφία. Σίγουρα, θα τον δείτε αργότερα απόψε, αλλά το θέμα είναι ότι τώρα προετοιμάζεται για αυτό, όπως κι εσείς.

14. Αγγίξτε τον εαυτό σας μπροστά του

Είσαι γυναίκα με σεξουαλικές ανάγκες. Μην φοβάστε να του δείξετε ότι ξέρετε πώς να ευχαριστείτε τον εαυτό σας. Δεν είναι η δεκαετία του 1940. Στην πραγματικότητα, οι άνδρες είναι πολύ οπτικοί και λατρεύουν να βλέπουν τη σύντροφό τους να αγγίζεται μπροστά τους.

Δεν χρειάζεται να είσαι γυμνός. Μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε να τρίβετε τον εαυτό σας πάνω από το εσώρουχό σας. Κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα και σέξι και θα του κάνεις μια από τις καλύτερες ιδέες για τα πρώτα παιχνίδια.

15. Γλείψτε αυτούς τους λοβούς

Οι λοβοί του αυτιού είναι γεμάτοι από ευαίσθητες νευρικές απολήξεις που διεγείρονται με απαλό τσιμπολόγημα, πιπίλισμα ή γλείψιμο. Επομένως, είναι καλύτερο να τα εκμεταλλευτείτε. Ξεκινήστε φιλώντας τον, απομακρυνόμενοι από τα χείλη του στα μάγουλά του και σιγά σιγά ανεβείτε στους λοβούς των αυτιών του.

Τώρα, μην τσιμπολογάτε ή ρουφάτε πολύ δυνατά. Υποτίθεται ότι διεγείρει τις αισθήσεις του και δεν τον κάνει να αισθάνεται ότι έχει περάσει από μια αεροδυναμική σήραγγα. Πάρτε το χρόνο σας και να είστε όσο πιο ευγενικοί μπορείτε.

16. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας παντού

Θυμηθείτε, το σώμα μας είναι γεμάτο με ευαίσθητες περιοχές που διεγείρονται από την αφή. Αυτές είναι συνήθως οι ερωτογενείς ζώνες μας, όπως ο λαιμός, οι μηροί, τα αυτιά, το στήθος κ.λπ. Όταν μαθαίνετε τις καλύτερες κινήσεις προκαταρκτικού παιχνιδιού για τους άνδρες, χρησιμοποιήστε αυτές τις ζώνες.

Μην ντρέπεστε, μετακινήστε τα χέρια σας σε όλο του το σώμα. Πιάστε τα μπράτσα ή τον κώλο του, περάστε τα νύχια σας μέσα από τα μαλλιά του ή τραβήξτε τα απαλά κάτω από την πλάτη του.

17. Παίξτε με την τεχνική του φιλιού σας

Ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν αγαπούν τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι ότι βαριούνται απλώς να ξεχωρίζουν. Όμως, δεν είναι βαρετό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικά κόλπα στη ρουτίνα των φιλιών σας και είστε έτοιμοι. Αυτή είναι μια από τις ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια για αυτόν που φαίνεται πραγματικά πολύ αθώα αλλά έχει σημαντικό αντίκτυπο.

Δάγκωσε απαλά το κάτω χείλος τους, ρουφήξε τη γλώσσα τους, φίλησε το λαιμό και τον λοβό του αυτιού τους και πιπίλα το δάχτυλό σου. Παίξτε μαζί του.

18. Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής του

Τώρα, αυτό δεν πρέπει να μετατραπεί σε μασάζ μιας ώρας – δεν είναι αυτό το θέμα. Αλλά, αυτή είναι μια εξαιρετική κίνηση ενώ τον φιλάτε ή τον αλέθετε. Αλλά μην ξύνετε μόνο το κεφάλι του με τα νύχια σας, αυτό δεν είναι μια στροφή.

Ασκήστε ελαφρά πίεση στο τριχωτό της κεφαλής του και σπρώξτε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά του είτε από κάτω προς τα πάνω είτε αντίστροφα. Στη συνέχεια, στο τέλος, χρησιμοποιήστε τα νύχια σας για να ξύσετε ελαφρά το κεφάλι του.

19. Κράτα τα ρούχα σου

Τίποτα δεν εκνευρίζει έναν άντρα όπως τα προκαταρκτικά παιχνίδια με τα ρούχα. Ναι, είναι σαν να επιστρέφουμε στο γυμνάσιο, αλλά ήταν διασκεδαστικό, σωστά; Έτσι, αντί να γυμναστείτε αμέσως ή να κατεβείτε στα εσώρουχα, κρατήστε τα ρούχα σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κάντε τον να δουλέψει πραγματικά για να τα βγάλει. Χτίζει σεξουαλική ένταση. Αργά ή γρήγορα, δεν θα μπορέσει να το αντέξει και αυτό είναι που προορίζονται να επιτύχουν οι καλύτερες ιδέες για προκαταρκτικά παιχνίδια.

20. Τρίψτε τους μηρούς του

Οι μηροί είναι μια περιοχή που δεν τραβάει πολύ την προσοχή αλλά είναι ιδιαίτερα διεγερτική. Οι μηροί του είναι πολύ κοντά στο πέος του, οπότε το τρίψιμο τους είναι τεράστιο teaser. Τρίψτε τα απαλά ή σταθερά, φτάνοντας προς τα πάνω και μέσα, αλλά μην αγγίζετε το πέος του – ακόμα.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες κινήσεις προκαταρκτικού παιχνιδιού για άντρες που θα τον τρελάνει!

21. Η οπτική επαφή κάνει θαύματα

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν εκφοβισμό από την οπτική επαφή επειδή είναι τόσο οικεία. Ωστόσο, η οπτική επαφή είναι πολύ διεγερτική, ειδικά όταν και οι δύο είστε απόλυτα στη στιγμή και ο ένας με τον άλλον. Κοιτάξτε τον ενώ του μιλάτε βρώμικα ή όταν αγγίζετε τον εαυτό σας.

Το θέμα είναι, κρατήστε τα μάτια σας πάνω του ενώ τον διεγείρετε. Απλώς τον διεγείρει περισσότερο.

22. Πραγματικά, ζήστε το!

Ένας τρόπος για να δώσετε στον άντρα σας το πιο καυτό σεξ ποτέ είναι να το κάνετε! Δείξτε του ότι αισθάνεστε όλη την ευχαρίστησή του, φωνάζοντας, διατηρώντας οπτική επαφή και αφήνοντάς το να δει ότι περνάτε καλά. Χρησιμοποιήστε ερωτικά βλέμματα και ενημερώστε του ότι το πέος του συγκλονίζει τον κόσμο σας, ότι κάθε άγγιγμα είναι εντυπωσιακό και πόσο πολύ θέλετε να τον κάνετε να τελειώσει.

Σίγουρα δεν θα συνιστούσαμε να το προσποιηθείς για χάρη του άντρα σου, αλλά όταν του κάνεις το πιο καυτό σεξ ποτέ, δεν θα βλάψει την περηφάνια σου να κάνεις μια πολύ σέξι εκπομπή μόνο για εκείνον.

23. Δοκιμαστική περιοχή!

Αυτή είναι μια από τις κινήσεις προκαταρκτικού παιχνιδιού για άντρες που είναι λίγο ταμπού για κάποιους. Η κηλίδα αναφέρεται στο περίνεο, το διάστημα μεταξύ του αλήτη σας και των γεννητικών σας οργάνων. Αυτή η περιοχή μπορεί να είναι ιδιαίτερα διεγερτική για τους άνδρες. Δεν πρόκειται να ασχοληθούν όλα τα κορίτσια σε αυτό, αλλά σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε αν θέλετε πραγματικά να εμπλουτίσετε τα πράγματα.

Απλώς ρίξτε λίγο λιπαντικό στα δάχτυλά σας και κυκλώστε τα απαλά γύρω από την περιοχή πίσω από τις μπάλες του και πάνω από τον αλήτη του.

Εάν δεν θέλετε να ρίξετε το δάχτυλό σας εκεί κάτω, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε έναν ελαφρύ δονητή στην περιοχή ενώ διεγείρετε το πέος του με άλλα μέσα. Θα λατρέψει τη διπλή ευχαρίστηση που συμβαίνει στον νότο.

24. Το παιχνίδι του στοιχήματος

Παίζετε Call of Duty, εισάγετε κάποιο άλλο παιχνίδι μάχης για πολλούς παίκτες, με τον άντρα σας; Κάντε τη βραδιά που αξίζει να στοιχηματίσετε παίζοντας τη strip έκδοση του αγαπημένου του παιχνιδιού. Όποιος κερδίσει έναν γύρο μπορεί να επιλέξει το ρούχο που βγάζει ο αγαπημένος του.

Εναλλακτικά, ανεβάστε το ένα βήμα αλλάζοντας τους κανόνες: όποιος κερδίσει αυτόν τον γύρο πρέπει να χρησιμοποιήσει το χέρι του από τον άλλο/να πει μια βρώμικη ιστορία/να αποκαλύψει μια τρελή φαντασίωση.

25. Κάντε το απροσδόκητα

Εάν κάνετε σεξ με το ίδιο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχίζει να αισθάνεστε ρουτίνα. Αν και συναρπαστικοί εγγυημένοι οργασμούς, αλλά και πάλι μια μικρή ρουτίνα για τους δυο σας. Έτσι, αντί να ακολουθείτε το ίδιο μοτίβο, δοκιμάστε να το εμπλουτίσετε.

Κάνε ένα ντους και πήγαινε στο γραφείο του με μια άχαρη στολή. Εκπλήξτε τον φορώντας ένα φόρεμα χωρίς εσώρουχο ενώ είστε έξω στο κοινό και βάλτε τον να νιώσει διακριτικά πόσο βρεγμένος είστε. Κάντε του μια σέξι έκπληξη ενώ οδηγεί, κάντε πρωινό σεξ, κάντε σεξ στο ντους, κάντε σεξ οπουδήποτε εκτός από το κρεβάτι σας.

Ο αυθορμητισμός είναι εξαιρετικά διεγερτικός.

26. Αποστολή μηνυμάτων σε προκαταρκτικά παιχνίδια

Αν κάνει το πιο καυτό σεξ ποτέ όταν επιστρέφει στο σπίτι, γιατί να μην τον ενημερώσετε; Το sexting δεν χρειάζεται να τελειώνει με μια τόπλες φωτογραφία σας να επιπλέετε στον κυβερνοχώρο για όλη την αιωνιότητα. Μερικές φορές η απλότητα είναι η καλύτερη.

Ξεκινήστε λέγοντας κάτι σαν «Εσύ κι εγώ θα διασκεδάσουμε λίγο αργότερα» και ολοκληρώστε με μια φωτογραφία του πιο σέξι σλιπ σας απλωμένη στη μαξιλαροθήκη του, ένα αποπνικτικό εσώρουχο κρεμασμένο στο πόμολο της πόρτας ή ξεκινήστε τη δουλειά στέλνοντάς του μια φωτογραφία με ένα μπουκάλι λιπαντικό.

Όποια και αν είναι η μέθοδος σας, θα λατρέψει το μήνυμα.

27. Strip Show

Οι άντρες λατρεύουν ένα σόου, οπότε γιατί να μην βάλεις την αγαπημένη σου μελωδία που να αξίζει strip και να του δώσεις κάτι να σκεφτεί αργότερα;

Πείτε του ότι μπορεί να κοιτάξει, αλλά δεν μπορεί να αγγίξει καθώς γδυθείτε αργά και κάνετε έναν δελεαστικό χορό για τον άντρα σας.

28. Στήθη στο πρόσωπο, θηλές στο στόμα

Τα παιδιά λατρεύουν τα βυζιά. Αυτό είναι ένα απλό γεγονός της ζωής. Γιατί λοιπόν να μην το ενστερνιστείς στην πιο καυτή ρουτίνα προπαιχνιδιών σου; Κάθισε πάνω του σαν να θα τον ανεβείς και κούνησε τους γοφούς σου στο πέος του ενώ τον δελεάζεις με το στήθος σου.

Μετακινήστε τα βυζιά σας στο πρόσωπό του, εμπρός και πίσω, και αφήστε το να προσπαθήσει να πιάσει τη γλώσσα του τις θηλές σας. Θα είναι στον παράδεισο με αυτές τις κινήσεις προκαταρκτικού παιχνιδιού για άνδρες!

29. Σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες

Τα σεξουαλικά παιχνίδια δεν χρειάζεται πάντα να είναι ίσα με δονητές για εκείνη. Γιατί να μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα σεξουαλικό παιχνίδι στον άντρα σας για να του δώσετε πραγματικά το πιο καυτό προκαταρκτικό παιχνίδι ποτέ;

Μερικά άτακτα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια περιλαμβάνουν έναν δονητή που γλιστράει κατά μήκος του πέους του ή κάτω από τις μπάλες του, μασάζ προστάτη, κρίκους ή άτακτους μασάζ πέους.

Ξεχάστε τις κινήσεις προπαιχνιδιών για άντρες, ξεχάστε το εκπληκτικό σεξ!

Το συμπέρασμα είναι ότι αν παραλείψετε τα καλά πράγματα και πάτε κατευθείαν στην κύρια πράξη, προσπερνάτε την πιθανότητα ενός εντυπωσιακού, καταπληκτικού σεξ.

Σίγουρα, μπορεί να είναι ακόμα καλό, αλλά όταν ανεβάζετε στροφές στον κινητήρα του με μερικές σοβαρά εντυπωσιακές ιδέες για το παιχνίδι για αυτόν, θα πάει από το 0 στο 100 σε ελάχιστο χρόνο.

Το προκαταρκτικό παιχνίδι για τους άνδρες μπορεί να είναι μια ευχάριστη και σέξι εμπειρία και για τους δυο σας, αρκεί να θυμάστε να εστιάσετε στο μυαλό του και να τον κάνετε να επικεντρωθεί στο σώμα σας. Απλώς χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για το foreplay για τους άνδρες και θα μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα.

Δείτε περισσότερα για escorts:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment